HomeBewerkingsstijlenFotogalerijKant & Klaar galerijZakelijkPrijslijstBestellenContactGoede doelen
Goede doelen


Steun de Chromosome Foundation en ontvang 10% korting
*

De stichting Chromosome Foundation zet zich in voor patiënten en hun ouders die te maken hebben met zeldzame aandoeningen waaronder chromosoom afwijkingen.
Het woord 'zeldzaam' zegt al genoeg. Mensen die met zeldzame aandoeningen te maken hebben ervaren vaak een gebrek aan informatie en zorg en komen voor veel gesloten deuren te staan.
De stichting wil deze deuren openen door zoveel mogelijk informatie (wereldwijd) te verzamelen en te bundelen op de website:
www.chromosome-foundation.com.

Daarnaast doet de stichting nog veel meer, zo brengen o.a. zij artsen met elkaar in contact (in Nederland en Amerika), geven ze boeken uit met ervaringsverhalen, leggen contacten met hulpverleners, staan zoekenden persoonlijk te woord.
Een bijzonder project waar op dit moment hard aan gewerkt wordt is de ontwikkeling van een nieuw modern, eigentijds, vlot en glamoureus tijdschrijft. Dit blad is geschikt voor iedereen maar t.o.v. bestaande bladen zal dit tijdschrift
iets meer aandacht besteden aan mensen die hun leven moeten inrichten naar hun zeldzame aandoening.


Mensen met zeldzame aandoeningen worden te vaak vergeten.
De chromosome-foundation doet daar wat aan maar daar is veel geld voor nodig!
Wordt daarom ook donateur en stort uw bijdrage en help om weer een deur te openen ... CarlaCanvas steunt de Chromosome-Foundation, doet u ook mee?


Wordt ook donateur en ontvang als dank een bon t.w.v. 10% korting op uw canvasbestelling!*


* Te besteden op een bestelling v.a. formaat 50x50 cm o.v.v. het unieke bonnummer. Niet in te wisselen tegen contanten, niet in combinatie met andere acties of aanbiedingen of wanneer er sprake is van langlopende afspraken. Op al onze transacties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

(U ontvangt de bon via de stichting Chromosome Foundation)