HomeBewerkingsstijlenFotogalerijKant & Klaar galerijZakelijkPrijslijstBestellenContactGoede doelen
Keuze voor kleuren
Keuze voor letterype
Bewerkingsstijlen

Hieronder zijn diverse bewerkingsstijlen met hun omschrijving te vinden. Wil je nog iets anders? Laat het ons weten want bijna niets is onmogelijk.
Kijk in onze fotogallerij voor meer voorbeelden en afbeeldingen!


•  vintage

                       

Van een eenvoudige foto tot een vintagesfeer en zelfs toto collage. Deze sfeer kan op elke foto toegepast worden, ook foto's van vroeger. De tinten kunnen aangepast worden in allerlei kleuren: van grijstonen naar sepia, taupe, in groenige of beige/bruine tinten, meer blauw of rood, enz. En specifieke tinten kunnen ook worden aangeapst zoals het jurkje in de voorbeeldfoto dat van blauw naar zwart is veranderd.•  my favourites

Een photodesign waarvoor allerlei onderdelen gezamelijk een mooi schilderij vormen. Geef uw kleuren aan en mail al uw foto's die u verwerkt wil zien in een persoonlijk ontwerp: portretten, hobby's, vakantie, symbolen, muziekinstrumenten, knuffels of lievelingsdieren.

•  geboorte

Een mooie herinnering aan een bijzonder moment op canvas. In combinatie met delen van het geboortekaartje of het behang van de babykamer onstaat er een bijzondere canvas. Ook heel erg leuk om als kraamkado te geven!


•  collage

       

Een bijzondere samestelling van verschillende foto’s. Dit kan op een eenvoudige manier of door een combinatie van bewerkingen.
Een collage is erg mooi als hij van een afstand een mooi beeld geeft maar dat er van dichterbij ook vanalles valt te ontdekken.•  popart

               


Je kent vast wel enkele beroemde poparts zoals die van Marilyn Monroe of die van Kelly Pfaff die te zien is op televisie. Een popart moet voor zichzelf spreken. Dit kan in felle kleuren, zachte tinten, grijstinten, enz.
De kleuren en het aantal vlakken is geheel naar wens aan te passen.


•  songtekst, spreuken, gedicht

           

Een bijzonder doek ontstaat door een songtekst of gedicht dat je dierbaar is. Op een effen achtergrond met de nadruk op de tekst of in combinatie met een foto of andere afbeelding. Heel goed aan te passen aan je interieur of werkomgeving.


•  grijstint - sepia - kleurtint 


Soms komt een foto mooier uit in zwart-wit of sepia. Maar heb je ook al eens aan een andere kleur gedacht?
Kleurtinten kunnen een heel bijzonder effect op een foto hebben.•  sportief - stoer 

   

Een stoere uitstraling krijg je al snel met sportfoto’s. Door de foto’s te bewerken en bijvoorbeeld gebruik te maken van teksten krijg je een hele sterke afbeelding aan de muur.

 

•  grafisch design

  

Een grafisch design wordt opgebouwd uit meerdere lagen waarin iets bewerkt wordt. Hierdoor ontstaan bijzondere ontwerpen.
Geef de grafisch ontwerper de vrije hand en je krijgt een prachtig ontwerp aan de hand van een jouw persoonlijke wensen voor kleur, vorm, enz.

•  modern portretVan een eenvoudige foto tot een waanzinnig mooi kunstwerk. Voor deze bewerkingsstijl hebben we maar een simpele foto nodig waarop de hoofdpersoon duidelijk staat afgebeeld. Geef verder je kleuren aan (felle of juist naturelle tinten, enz.) en eventueel hobby's, sport, lievelingsbloem enz., die gebruikt kunnen worden voor de achtergrond. Of een foto van je huis, je bedrijf, enz....•  tekening - schilderachtig

             

Hele bijzondere effecten ontstaan door een bewerking in potlood, houtskool of inkt pen.
Je foto verzacht hierdoor en er ontstaat een bijzondere sfeer.


•  kleuraccent

               

Met kleuraccenten geef je een afbeelding net iets meer mee. Soms een grappig accent en soms een heel serieus accent.
Op deze manier ontstaat er een mooie afbeelding waarbij de aandacht op een andere manier getrokken wordt.•  fotolijst 

          

Een canvasschilderij is bijzonder omdat de afbeelding doorloopt op de zijkanten van het frame, er zit dus geen lijst omheen.
Juist daarom kan het heel mooi en verrassend zijn om een lijst mee af te drukken op het canvasdoek. Ditt geeft een verrassend effect.
Je kan zelf aangeven wat voor soort lijst je wenst, (hout, aluminium, steigerhout, barok, enz.)


•  poster, tektsen 

        

Maak van je canvas een mooie herinnering door delen van kaartjes, tekeningen, brieven of tekstregels te combineren met foto's. 
Hierdoor wordt het canvasschilderij alleen maar heel bijzonder.•  huwelijk 

        

De mooiste momenten van de mooiste dag uit je leven op canvas. In combinatie met delen van de huwelijkskaart, een samenstelling van momenten, een mooie liefdevolle blik, als een hele mooie afdruk en blijvende herinnering op canvas.


•  combinaties

             

Om een mooie photodesign te laten maken zijn er heel veel mogelijkheden.
Heb je een eigen idee, voorstel of ergens anders iets moois gezien. Bijna alles is mogelijk, samen komen we tot een mooi canvasschilderij.